YENİ OYUN "SÖZCÜK DÜKKANI" SAHNEDE | SARIYER BELEDİYESİ

YENİ OYUN "SÖZCÜK DÜKKANI" SAHNEDE

23.10.2015
Sarıyer Belediye Tiyatrosu Oyuncuları Abdullah Alparslan, Ekin Gündü, Füsun Öksüz, Mahsul Yaşa, Özden Işıltan'ın yazdığı, Abdullah Alparslan'ın yönettiği Sözcük Dükkânı 23 Ekim Cuma günü Nejat Uygur Sahnesi'nde prömiyerini gerçekleştirdi.
Oyunu izleyen çocukların da oyuna katılarak renk kattığı Sözcük Dükkanı büyük beğeni topladı. Oyun sonrasında Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Filiz Coşkun sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etti.

Sezon boyunca Sözcük Dükkânı Cuma günleri 13.30’da Nejat Uygur Sahnesi'nde çocuklarla buluşmaya devam edecek...

Sözcük Dükkânı
Yazanlar: Abdullah Alparslan, Ekin Gündü, Füsun Öksüz, Mahsul Yaşa, Özden Işıltan
Yöneten: Abdullah Alparslan
Reji Asistanı: Özden Işıltan
Sanat Yönetmeni: Tuna Öztunca
Kostüm Tasarım: Merve Doğan
Dekor Tasarım: Tuna Öztunca, Füsun Öksüz
Işık Uygulama: Kemalettin Çetin
Efekt Uygulama: Ayfer Bekiroğlu

Oyunun Konusu
Sözlerin Ülkesi’nde geçen bir hikâye.
Sözcük Fabrikasında üretilen sözcükler, Dustin’in Sözcük Dükkânı’nda satılır ve insanlar bu şekilde konuşur. Parası olanlar çok sözcük alır çok konuşur, yeterince parası olmayanlar her sözcüğü alamazlar, çok da konuşmazlar.
Bu ülkede yaşayan zengin çocuğu Gürbüz ile fakir çocuğu Özgür’ün hayatı mahalleye yeni taşınan Cemile ile değişir. İkisi de Cemile’den çok hoşlanır. Bakalım Cemile’yi hangisi kazanır?

Oynayanlar:
Dustin: Tuna Öztunca